Asuntopehtoorin vuosi 2021 - Asuntopehtoori LKV

Asuntopehtoorin vuosi 2021

Vuosi 2021 alkaa olla paketissa, joten on aika katsoa mitä tämän vuoden aikana putiikissamme on tapahtunut.

Asuntopehtoorin vuosi 2021 – välitysliike

Välitysliikkeemme liikevaihto tulee olemaan noin kaksinkertainen vuonna 2021 vuoteen 2020 verrattuna, kasvua siis noin 100 % ja tulemme rikkomaan miljoonan euron rajan.

Jotta liikevaihto on voinut tuplaantua, on myös henkilöstön pitänyt kasvaa. Ja sitä se on totisesti tehnyt. Työntekijöiden lukumäärä on kasvanut 15 henkilöllä. Lisäksi työntekijöidemme osaaminen on kasvanut ja he ovat nykyään entistä pätevämpiä.

Asuntoja vuokrasimme yli 1000 kpl, millä määrällä olemme Tampereen suurimpia vuokravälitysliikkeitä.

Olemme tosiaan profiloituneet vuokravälitysliikkeeksi, mutta tästä huolimatta myymme todella paljon asuntoja. Vuonna 2021 myimme yhteensä 330 asuntoa. Liikevaihdon kautta tarkasteltuna myyntivälitys on samanveroinen liiketoiminta kuin vuokravälitys.

Todella iloinen olen jatkuvasta kysynnästä Huolenpitopalvelullemme. Siinä hoidamme jo lähes 1000 asuntoa, eli kasvua on ollut noin 300 % vuoden aikana!

Olemme parhaillaan ottamassa käyttöön uutta ohjelmistoa, jonka edut tulevat näkymään myös asiakkaillemme. Ilmoitamme asiakkaillemme tästä tarkemmin luultavasti jo tammikuun aikana.

Lisäksi rakennutamme parhaillaan kolmea kerrostaloa Pirkanmaalle ja tarjosimme asiakkaillemme kymmeniä sijoitusasuntojen nipputarjouksia. Mikäli nämä kiinnostavat, kannattaa liittyä sähköpostilistallemme.

Asuntopehtoorin vuosi 2021 – isännöinti

Vaikka isännöinti starttasi vasta kesäkuussa, on se saanut varsin lentävän lähdön. Nyt puolen vuoden jälkeen isännöimme 31 taloyhtiötä.

Tämä on ollut mahdollista vain ja ainoastaan A-luokan tiimin ansiosta. Annankin todella isot kiitokset isännöinnin toimitusjohtajalle Antti Hynyselle ja varmasti Suomen parhaille taloyhtiökirjanpitäjä Teija Luhtalammelle ja kiinteistösihteeri Anna Malkamäelle. Ja vähintään yhtä hyvällä otteella työhönsä on tarttunut Turun isännöitsijämme Sanna Pukkala.

Ennakoin ensi vuodelle noin 300 % kasvua isännöitävien taloyhtiöiden määrään ja tämän vuoksi olemmekin käyttäneet syksyn rekrytoiden lisää työntekijöitä. Meillä on jatkuva hiljainen haku päällä ykkösketjun tyypeille eli jos uskot voivasi tuottaa lisäarvoa, laita ihmeessä viestiä. 🙂

On ollut mukava saada taloyhtiöiden hallituksilta palautetta mm. selkeästä hinnoittelumallista ja tarjousprosessistamme.

Yritämme myös viedä alaa eteenpäin tehden asioita hieman paremmin kuin ne on aiemmin tehty. Konkreettisena esimerkkinä myötämielinen suhtautuminen sähköiseen viestintään ja osakkaiden palvelemiseen. Osakastahan voi edustaa mm. kiinteistönvälittäjä, jonka kautta taloyhtiö saa uuden osakkaan ja me uuden asiakkaan.

Loppujen lopuksi teemme aika tavallisia asioita. Huolehdimme, että taloyhtiössä arki rullaa ja asiat tehdään fiksusti. Ei tämä sen kummempaa ole. Hyvää viestintää ja palvelua.

Vuoden suosituimmat blogitekstit

Kirjoitimme blogia kerran viikossa eli vuoden aikana ilmestyi noin 50 uutta tekstiä. Tässä top 5 luetuinta tekstiämme.

  1. Miten keskustella tulouttamisesta yhtiökokouksessa
  2. Oma vai vuokratontti?
  3. Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen
  4. Miten asuntosijoittaja voi toimia nousevien korkojen aikana?
  5. Asuntosijoittaminen osakeyhtiön kautta

 

Kiitos kaikkien pehtoorien puolesta ja oikein hyvää uutta vuotta 2022!

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 18 vuotta. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *