Uratarina: Anna Malkamäki - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Anna Malkamäki

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on isännöinnin puolella kiinteistösihteerinä työskentelevä Anna Malkamäki.

 

Anna, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Aloitin Asuntopehtoori Isännöinnin kiinteistösihteerinä syyskuun 2021 alussa. Toimipisteeni sijaitsee Tampereella, Hervannassa. Samassa katuosoitteessa sijaitsi muuten myös ensimmäinen isännöintitoimisto, johon tulin aikoinaan töihin!

 

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Aloitin työskentelemään isännöintitoimistossa vuonna 2008, eli jokusen vuoden olen ehtinyt jo tekemään kiinteistösihteerin töitä. Ennen siirtymistäni kiinteistösihteeriksi työskentelin jo kiinteistöalalla, mutta toimitilojen parissa.

Minut toi Asuntopehtoorille isännöitsijä Antti Hynynen ja kiinteistökirjanpitäjä Teija Luhtalampi, jotka molemmat ovat entisiä työkavereitani. Teijaan tutustuin jo vuosia sitten toimitilojen puolella työskennellessäni, ja nyt olemme hänen kanssaan jo viidennessä yhteisessä työpaikassa! Antti taas on hyvä työkaveri kolmen vuoden ajalta edellisestä työpaikastani.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työkenttäni on aika laaja, ja etenkin näin toiminnan alkuvaiheessa työnkuvaani kuuluu kaikkea mahdollista: yrityksen tietojen perustamista järjestelmään, osakkaiden ja asukkaiden maksujen seurantaa, autopaikkojen ja saunavuorojen ylläpitämistä, isännöitsijäntodistusten tekemistä sekä edellisten isännöintitoimistojen kanssa asioiden selvittelyä.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta työssäni on monipuolisuus ja se, että joka päivä oppii jotain uutta! Siirryttyäni Asuntopehtoorille olen saanut oppia jo paljon asioita, esimerkiksi tulevasta asuinhuoneistorekisteristä.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen iloinen ja asiakaspalveluhenkinen. Haluan auttaa asiakasta aina parhaani mukaan ja se välittyykin yleensä asiakkaalle asti. Olen saanut asiakkailta kiitosta niin ammattitaidosta kuin asiakaspalvelustakin.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Isännöintiala on hieno ja monipuolinen työkenttä. Tänne kaivataan lisää innokkaita tekijöitä, jotka haluavat haastaa itseään ja osaamistaan joka päivä!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *