Uratarina: Antti Hynynen - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Antti Hynynen

Käymme blogissamme läpi Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on isännöitsijämme Antti Hynynen.

 

Antti, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Tulin Asuntopehtoorille kesän alussa, kun starttasimme isännöintipalvelumme. Työskentelen Tampereella, josta isännöin taloyhtiöitä ympäri Suomen.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen toiminut ammattijalkapalloilijana vuodet 2003-2017 ja tililläni on yli 300 Veikkausliigaottelua. Jalkapalloammattilaiseksi siirryin siis lukion jälkeen. Olen saanut kunnian edustaa myös Suomea nuorten maajoukkuepaidassa.

Pelaamisen ohella olen opiskellut taloutta, ollut kiinnostunut sijoittamisesta ja suorittanut oppisopimuksella isännöinnin ammattitutkinnon Lännen Isännöintipalvelu Oy:ssä. Samassa yrityksessä toimin isännöitsijän tehtävissä aina vuoteen 2021 saakka, kunnes lähdin vetämään Asuntopehtoorin isännöintitoimintaa.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Toimin Asuntopehtoori Isännöinti Oy:n toimitusjohtajana ja isännöitsijänä. Työhöni kuuluu vastata isännöintipalveluidemme järjestämisestä ja kehittämisestä sekä toimia taloyhtiöasiakkaidemme isännöitsijänä.

Isännöitsijän työssä toimin useiden eri sidosryhmien yhteyshenkilönä ja vastaan mm. taloyhtiöiden talousasioista sekä päätösten toimeenpanosta. Työnkuva on hyvin monipuolinen.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta työssäni on yhteistyö taloyhtiöiden hallitusten kanssa, joka on parhaimmillaan saumatonta joukkuepeliä.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen luonteeltani rauhallinen, harkitseva sekä muut huomioon ottava. Lisäksi, kuten taustastani voikin päätellä, olen myös kilpailuhenkinen enkä pelkää tarttua haasteisiin.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Lämpimästi tervetuloa! Isännöitsijänä toimiminen on mahtava keino päästä näkemään koko kiinteistöala lähietäisyydeltä. Työ on täynnä mielenkiintoisia haasteita, joita pääsee ratkomaan yhdessä fiksujen ihmisten kanssa. Ahkeruus ja kärsivällisyys palkitaan aina!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.