Uratarina: Sanna Pukkala - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Sanna Pukkala

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on isännöitsijä Sanna Pukkala.

Sanna, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Aloitin Asuntopehtoorin palveluksessa marraskuun alussa 2021. Työskentelen Turusta käsin.

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Työskentelin noin 20 vuoden ajan matkailualalla, niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Matkailualalla asiakaspalvelutaidot karttuivat yllättävienkin tilanteiden edessä.

Alan vaihto alkoi kuitenkin pikkuhiljaa kiinnostamaan, joten tammikuussa 2016 lähdin opiskelemaan kiinteistösihteerilinjalle. Neljän kuukauden harjoittelu isännöintitoimistossa poiki työpaikan, jossa sain kiinteistösihteerinä hyödyntää vahvaa asiakaspalvelukokemustani.

Työskenneltyäni kiinteistösihteerinä reilun puoli vuotta esitin esimiehelleni toiveen isännöitsijäopinnoista. Halusin oppia alasta enemmän. Muutamaa päivää myöhemmin istuin koulun penkillä ja aloitin työn ohella isännöitsijän ammattitutkinnon (IAT). Isännöitsijän töitä olen tehnyt neljän vuoden ajan.

Siirtyminen Asuntopehtoori Isännöinnin palvelukseen tässä vaiheessa työuraa tuntui luontevalta. Yrityksen arvomaailma tuntui omalta. Olen innoissani, että pääsen mukaan kehittämään yrityksen toimintaa ja laajentamaan sitä Turkuun ja sen lähialueille!

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Isännöitsijänä olen yhteydessä niin hallituksien jäseniin, asukkaisiin, osakkaisiin, sekä eri sidosryhmiin. Varmistan, että taloyhtiöissä asiat sujuvat.

Järjestän kokouksia ja hoidan yhtiöiden muita päivittäisiä hallinnollisia tehtäviä hallituksien antamien raamien mukaisesti.

Mikä työssäsi on parasta?

Kaikkein parasta on työn monipuolisuus ja yllätyksellisyys. Jokainen päivä on erilainen ja aina voi oppia uusia asioita. Tässä työssä ei tule koskaan ”valmiiksi”!

Mikä tekee sinusta hyvän isännöitsijän?

Vahvuuksiani isännöitsijän työssä ovat ehdottomasti asiakaspalveluhenkisyys, tavoitettavuus sekä vahva kiinnostus taloyhtiöiden asioita kohtaan.

Minulla on myös hyvä yhteistyöverkosto, mikä on erittäin tärkeä asia isännöitsijälle.

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Rohkeasti unelmia kohti! Työnkuva on laaja, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta ei ole. Eduksi on, mikäli on luonteeltaan pitkäjänteinen ja omaa hyvät ihmissuhdetaidot.

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 18 vuotta. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *