Huolenpitopalvelu - Asuntopehtoori LKV

Huolenpitopalvelu™

Vapauta aikaasi ja ulkoista sijoitusasuntosi
hallinnointi meille!

Huolenpitopalvelussa™ hoidamme koko vuokrasuhteen puolestasi

5/5

Varmistamme, että sinä ja vuokralainen olette tyytyväisiä, asunto pysyy kunnossa ja saat parhaan mahdollisen vuokratuoton.

Mikä on Asuntopehtoorin Huolenpitopalvelu™?

Huolenpitopalvelu™ on sijoitusasuntojen hallinnointipalvelu, jossa alan ammattilainen pitää nimensä mukaisesti sijoitusasunnoistasi huolta sinun puolestasi. Voidaan puhua avaimet käteen –palvelusta.

Palvelun sisältö:

Huolenpitopalvelun™ tärkeimmät hyödyt

Huolenpitopalvelun™ suurin hyöty on luonnollisesti se, että asunnon omistaja voi olla huoletta sijoitusasuntojen hallinnoinnin suhteen ja käyttää aikansa ja energiansa muihin tärkeisiin asioihin. Asuntopehtoori toimii yhteyshenkilönä eli kun vuokralaiselle tulee ongelma, hän ei soita sinulle vaan Asuntopehtoorille.

Huolenpitopalvelun™ käyttö tuo myös varmuutta ja suunnitelmallisuutta asuntosijoitustoimintaasi, koska vaikka vuokralainen ei olisi vuokraa vielä maksanut, Asuntopehtoori tilittää vuokran tilillesi kuukauden 5.päivä, aina. Lisäksi palveluun kuuluu pysyvä vuokratakuu koko vuokrasuhteen ajan eli mikäli vuokralainen ei vuokraa maksa, Asuntopehtoori maksaa (takuu koskee vain Asuntopehtoorin tekemiä vuokrauksia ja vuokrasuhteita, jotka ovat Huolenpitopalvelun piirissä vuokrasuhteen alusta alkaen.)

Asuntopehtoori on ammattimainen vuokranantaja, joten voit olla varma, että asuntosijoitustasi ja vuokrasuhdetta hoidetaan hyvin unohtamatta vuokranmaksun valvontaa tai vuokrankorotuksia.

Hallinnointipalvelun piirissä olevien asuntojen uudelleenvuokraus on tehokasta, koska Asuntopehtoorilla on asunnon tiedot valmiina. Näin uudelleenvuokraus saadaan aina ajoissa käyntiin, jolloin tyhjien kuukausien riski pienenee.

Usein kysytyt kysymykset:

Meillä on Huolenpidossa asuntoja ympäri Suomen eli palvelu on saatavilla lähes jokaiseen kaupunkiin. Palvelemme sinua tällä hetkellä Tampereen, Helsingin, Jyväskylän, Turun ja Oulun toimipisteistä käsin. 

 

Kyllä, palvelun voi lopettaa 3kk irtisanomisajalla

Ikävä kyllä, emme ota kalustettuja asuntoja tai omakotitaloja Huolenpitopalveluumme™.  

Palvelun saa käyttöön käytännössä välittömästi, kun meillä on kaikki tarvittavat tiedot (vuokrasopimus ja mielellään isännöitsijäntodistus)

Vuokrat tilitetään meiltä aina joka kuun 5. päivä. Mikäli tämä osuu viikonlopulle, maksu lähtee meiltä seuraavana arkipäivänä.

Mikäli asunto siirtyy huolenpitoomme kesken vuokrasuhteen ts. valmiiksi vuokrattuna, tarkastamme vuokralaisen luottotiedot ennen asunnon ottamista Huolenpitopalveluun. 

Huolenpitopalvelun™ hinta 35 €/kk

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Palkkio on 100 % verovähennyskelpoinen.

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Teemme jatkuvasti yhteistyötä rakennusliikkeiden ja sijoittajien kanssa. Löydät kauttamme kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. 

Tilaa uutiskirje ja ilmoitamme potentiaalisista kohteista.