Huolenpitopalvelu - Asuntopehtoori LKV

Huolenpitopalvelu

Asuntosi vuokraus, myynti ja huolenpito hoituu Asuntopehtoorin kautta!

Huolenpitopalvelussa hoidamme koko vuokrasuhteen puolestasi

5/5

Varmistamme, että sinä ja vuokralainen olette tyytyväisiä, asunto pysyy kunnossa ja saat parhaan mahdollisen vuokratuoton.

Mikä on Asuntopehtoorin huolenpitopalvelu?

Huolenpitopalvelu on sijoitusasuntojen hallinnointipalvelu, jossa alan ammattilainen pitää nimensä mukaisesti sijoitusasunnoistasi huolta sinun puolestasi. Voidaan puhua avaimet käteen –palvelusta.

Palvelun sisältö:

Huolenpitopalvelun tärkeimmät hyödyt

Huolenpitopalvelun suurin hyöty on luonnollisesti se, että asunnon omistaja voi olla huoletta sijoitusasuntojen hallinnoinnin suhteen ja käyttää aikansa ja energiansa muihin tärkeisiin asioihin. Asuntopehtoori toimii yhteyshenkilönä eli kun vuokralaiselle tulee ongelma, hän ei soita sinulle vaan Asuntopehtoorille.

Huolenpitopalvelun käyttö tuo myös varmuutta ja suunnitelmallisuutta asuntosijoitustoimintaasi, koska vaikka vuokralainen ei olisi vuokraa vielä maksanut, Asuntopehtoori tilittää vuokran tilillesi kuukauden 5.päivä, aina. Lisäksi palveluun kuuluu pysyvä vuokratakuu koko vuokrasuhteen ajan eli mikäli vuokralainen ei vuokraa maksa, Asuntopehtoori maksaa (takuu koskee vain Asuntopehtoorin tekemiä vuokrauksia).

Asuntopehtoori on ammattimainen vuokranantaja, joten voit olla varma, että asuntosijoitustasi ja vuokrasuhdetta hoidetaan hyvin unohtamatta vuokranmaksun valvontaa tai vuokrankorotuksia.

Hallinnointipalvelun piirissä olevien asuntojen uudelleenvuokraus on tehokasta, koska Asuntopehtoorilla on asunnon tiedot valmiina. Näin uudelleenvuokraus saadaan aina ajoissa käyntiin, jolloin tyhjien kuukausien riski pienenee.

Usein kysytyt kysymykset:

Tällä hetkellä pääkaupunkiseutu, Tampere, Jyväskylä, Turku ja Oulu. Sopimuksen mukaan palveluun voi ottaa myös muiden paikkojen asunnot.

Kyllä, palvelun voi lopettaa 1kk irtisanomisajalla

Palvelun saa käyttöön käytännössä välittömästi, kun meillä on kaikki tarvittavat tiedot (vuokrasopimus ja mielellään isännöitsijäntodistus)

Kyllä, jokaisen hakijan luottotiedot tarkastetaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

Huolenpidon hinta 35 €/kk

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Palkkio on 100 % verovähennyskelpoinen.

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Teemme jatkuvasti yhteistyötä rakennusliikkeiden ja sijoittajien kanssa. Löydät kauttamme kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. 

Tilaa uutiskirje ja ilmoitamme potentiaalisista kohteista.