Tiedote - Asuntopehtoori LKV

Tiedote

Miika Vuorensolasta Bullet Taloushallinto Oy:n uusi osakas ja hallituksen jäsen.

Bullet Taloushallinto on perustettu vuonna 2018 Susanna Kallion ja Taina Pelkosen toimesta.

Yhtiön toiminta on ollut tasaisessa kasvussa alusta asti. Tilitoimisto työllistää Susannan ja Tainan lisäksi neljä kirjanpitäjää ja yhden palkanlaskijan.

Bulletille tärkein arvo on henkilöstön työtyytyväisyys. ”Haluan omalta osaltani parantaa henkilöstön tyytyväisyyttä entisestään ja siten varmistaa, että myös asiakastyytyväisyys paranee”, sanoo Vuorensola.

Bullet Taloushallinto tuottaa osakeyhtiöille ja toiminimille kirjanpitoa, palkanlaskentaa sekä konsultointia ja neuvontaa mm. vero- sekä muissa yrittämiseen liittyvissä asioissa. Toiminta on täysin sähköistä ja paikasta riippumatonta. Palvelu on ihmisläheistä, joustavaa ja kokonaisvaltaista.

Miika on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän on vuodesta 2018 rakentanut kiinteistöalan brändiä Asuntopehtooria, joka tuottaa mm. vuokravälitystä, myyntivälitystä, sijoitusasuntojen Huolenpitopalvelua sekä perinteistä isännöintiä. Asuntopehtoorin liikevaihto vuonna 2021 oli 1 MEUR ja tällä hetkellä se työllistää yli 30 henkilöä.

Bullet ja Asuntopehtoori tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä, sillä niiden asiakkailla on yhteisiä tarpeita kirjanpidon ja asuntosijoittamisen saralla. Yhtiöt hakevat synergiaa myös operatiivisessa toiminnassa.

Tainan kanssa lähdimme tekemään taloushallintoa loppuvuonna 2018. Neljässä vuodessa meistä on tullut seitsemän hengen tilitoimisto. Kasvu on tuonut omia haasteita ja koemme, että Miikan avulla saamme näkemystä päivittäiseen tekemiseemme. Perinteisen kirjanpidon lisäksi alamme suuntautumaan yrittäjien konsultointiin ja sijoitustoimintaan. Toivotamme Miikan siis tervetulleeksi Bulletin porukkaan!

Toimitusjohtaja Susanna Kallio

Olen todella iloinen tästä luottamuksesta. Uskon voivani tuoda uusia ajatuksia ja auttaa Bulletia kasvamaan kannattavasti. Olen saanut hurjasti oppia yrittämisen saralla rakentaessani Asuntopehtooria. En malta odottaa, että pääsen hyödyntämään näitä oppeja Bulletin hyödyksi.

Miika Vuorensola, osakas

 

Lisätiedot:

Susanna Kallio, yrittäjä ja toimitusjohtaja, Bullet Taloushallinto Oy

susanna.kallio@bullet.fi, 040 680 0013

 

Taina Pelkonen, yrittäjä, Bullet Taloushallinto Oy

taina.pelkonen@bullet.fi, 040 820 8171

 

Miika Vuorensola, yrittäjä Asuntopehtoori Oy, osakas Bullet Taloushallinto Oy

miika@asuntopehtoori.fi, 040 777 2808

 

www.bullet.fi

 

Bullet Taloushallinto Oy

Takojankatu 1c B 18, 33540 Tampere

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 18 vuotta. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *