Asuntoklubi aukeaa, tervetuloa! - Asuntopehtoori LKV

Asuntoklubi aukeaa, tervetuloa!

Asuntopehtoori LKV perustaa Tampereella kokoontuvan Asuntoklubin. Klubin tarkoitus on kerätä yhteen asuntosijoittamisesta kiinnostuneita ja mahdollistaa osaamisen, kokemusten ja näkemysten jakamisen.

Asuntoklubi kokoontuu ensimmäisen kerran 22.11. klo 17:00 välitysliikkeen tiloissa osoitteessa Kaskitie 13. Tilaisuus kestää noin 2-2,5 tuntia.

Jotta keskustelu pysyisi elävänä ja vuorovaikutus hyvänä, pyrimme pitämään osallistujamäärän noin 20 hengessä.

Pyydämme ilmoittautumaan sähköpostilla toimisto@asuntopehtoori.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme ilmoittautumisen jokaiselle erikseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyytäisimme samalla listaamaan 1-3 asiaa, joista haluaisit keskustella. Koostamme tämän perusteella illan agendan.

Tervetuloa!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 15 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi 

040 777 2808 

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

2 Comments

  1. Tia Nousiainen sanoo:

    Miika,
    pk -seudun tilaisuuksia odotellessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *