Asuntopehtoori LKV – tehoa vuokraukseen ja kaupantekoon

Asuntopehtoori LKV

Vuokravälittäjänä maksamme ensimmäisenä vuotena vuokran, jos vuokralainen ei maksa.

 

Asuntopehtoori LKV on perustettu vuonna 2018. Yrityksen toimintaperiaate on tuottaa lisäarvoa vuokranantajille ja asuntosijoittajille vuokravälityksen, vuokrasuhteen hallinnoinnin sekä myynti- ja ostotoimeksiantojen avulla.

 

Marco Matrone, LKV, LVV

Vuokraus ja myynti, Pirkanmaa

Marco vastaa Asuntopehtoorin vuokravälityksestä sekä tekee myös perinteistä kiinteistönvälitystä. Hänellä on erinomaiset kontaktit ammattijalkapallouransa ansiosta. Sympaattinen ja rauhallinen Marco hoitaa työnsä pieteetillä.

marco.matrone@asuntopehtoori.fi

045 251 4155

Nico Ylänen

Vuokraus ja myynti, Pirkanmaa

Nico hoitaa Asuntopehtoorilla asuntojen vuokrausta ja myyntiä. Hän on aiemmin toiminut sijoitusneuvojana sekä välittäjänä jo kolmatta vuotta. Tämän ansiosta hänellä on erinomaiset kontaktit sijoittajiin. Nico on hyvä tyyppi ja hoitaa työnsä täsmällisesti ja ripeästi.

nico.ylanen@asuntopehtoori.fi

040 192 8192

Sofia Savimäki, KTM

Vuokraus, Pirkanmaa

Sofia hoitaa Asuntopehtoorilla asuntojen vuokrausta sekä vastaa sisällöntuotannosta. KTM-tutkintonsa ansiosta hänellä on kattava ymmärrys rahoitus- ja asuntomarkkinoista. Sofialle tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys ja luotettavuus, ja toimeksiannot hän hoitaa tehokkaasti yksilöllistä palvelua priorisoiden.

sofia.savimaki@asuntopehtoori.fi

045 3177 551

Carita Sauna-aho

Toimistopäällikkö

Carita vastaa Asuntopehtoorin toimistotehtävistä, kuten laskutuksesta, vuokravalvonnasta ja huolenpitosopoimuksista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, joten hän hoitaa työnsä asiantuntevasti ja vahvalla ammattitaidolla. Carita tärkeitä arvoja ovat tarkkuus ja luotettavuus, sekä henkilökohtainen ja tehokas asiakaspalvelu.

carita.sauna-aho@asuntopehtoori.fi

045 7834 6225

Antti Pekkala, DI, LVV

Vuokraus, Uusimaa

Antti on itsekin asuntosijoittaja ja toiminut vuokranantajana 10 vuotta. Hän hoitaa asuntosi vuokrauksen samalla otteella kuin omienkin asuntojensa vuokraukset. Antti kannattaa hyvää vuokranantajuutta ja hoitaa toimeksiannot tehokkaasti.

antti.pekkala@asuntopehtoori.fi

0400 280689

Kimmo Oravuo, LKV, LVV

Vuokraus ja myynti Jyväskylä

Kimmo toimii Jyväskylän toimistomme vetäjänä. Hän hoitaa sekä vuokraukset että myynnit. Kimmolla on pitkä kokemus toimitusjohtajan tehtävistä ja hänellä on kattavat verkostot sekä maa- ja metsätalouden toimijoihin.


kimmo.oravuo@asuntopehtoori.fi

045 264 4180

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 15 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi

040 777 2808

Ajankohtaista