Asuntopehtoori LKV – tehoa vuokraukseen ja kaupantekoon

Asuntopehtoori LKV

Vuokravälittäjänä maksamme ensimmäisenä vuotena vuokran, jos vuokralainen ei maksa.

 

Asuntopehtoori LKV on perustettu kesäkuussa 2018. Yrityksen toimintaperiaate on tuottaa lisäarvoa vuokranantajille ja asuntosijoittajille vuokravälityksen, vuokrasuhteen hallinnoinnin sekä myynti- ja ostotoimeksiantojen avulla.

 

Jenny Björksten

Myyntipäällikkö, LKV, LVV

Asuntopehtoorin myyntipäällikkö Jenny vastaa myyntitoimeksiannoista. Jennyllä on taustallaan pitkä ura OP:n pankkitoiminnoissa sekä kiinteistönvälittäjänä. Hän on tehokas ja luotettava kumppani asuntosi myyntiin.

jenny.bjorksten@asuntopehtoori.fi

041 529 3469

Marco Matrone

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Marco vastaa Asuntopehtoorin vuokravälityksestä sekä tekee myös perinteistä kiinteistönvälitystä. Hänellä on erinomaiset kontaktit ammattijalkapallouransa ansiosta. Sympaattinen ja rauhallinen Marco hoitaa työnsä pieteetillä.

marco.matrone@asuntopehtoori.fi

045 251 4155

Nico Ylänen

Vuokraus ja myynti

Nico hoitaa Asuntopehtoorilla asuntojen vuokrausta ja myyntiä. Hän on aiemmin toiminut sijoitusneuvojana sekä välittäjänä jo toista vuotta. Tämän ansiosta hänellä on erinomaiset kontaktit sijoittajiin. Nico on hyvä tyyppi ja hoitaa työnsä täsmällisesti ja ripeästi.

nico.ylanen@asuntopehtoori.fi

040 192 8192

Miika Vuorensola

Pääpehtoori, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 13 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi

040 777 2808

Ajankohtaista