Palkkaamme vuokravälittäjän Tampereelle - Asuntopehtoori LKV

Palkkaamme vuokravälittäjän Tampereelle

Vuokravälittäjä Tampere

EDIT! HAKU ON PÄÄTTYNYT!

 

Oletko innostunut asiakaspalvelusta, asuntosijoittamisesta ja somesta? Etsimme nyt tiimimme reipasta ja aikaansaavaa vahvistusta!

Vuokravälityksen edelläkävijä, viiden tähden asiakaspalvelustaan tunnettu Asuntopehtoori LKV on laajentunut nopeasti Tampereelta muihin kasvukeskuksiin.

Vuokravälityksen lisäksi tarjoamme kiinteistönvälitystä sekä Huolenpitopalvelua, jossa hoidamme asuntosijoittajien asuntoja avaimet käteen.

Tampereella kysyntämme jatkaa hyvää kasvuaan. Tämän vuoksi etsimmekin nyt

 

Vuokravälittäjää Tampereelle

Vuokravälittäjänä pidät huolen, että asiakkaamme saavat viiden tähden palvelua jatkossakin. Työhösi kuuluu huolehtia asuntosijoittaja-asiakkaistamme varmistamalla, että heidän asuntonsa ovat aina vuokrattuina.

Vuokravälitysprosessiin sisältyy mm. toimeksiannon vastaanotto, tiedonhankinta, asunnon valokuvaus ja esittely sekä vuokralaisvalinnan tekeminen yhdessä omistajan kanssa.

Pidät kiinni aikatauluista, sinulla on ihmistuntemusta ja olet joustava.

Lisäksi arvostamme korkealle sosiaalisen mediaan osaamista sekä halukkuutta oppia ja ideoida uusia asioita. Meillä saat vastuuta ja voit edetä asuntosijoittamisen arvoketjussa kykysi mukaan.

Markkinoita edullisemman palkkiotason sekä parhaan asuntosijoittamisen asiantuntijuuden johdosta kysyntä palveluillemme on huikea.

Tarjoamme mahtavan tiimin, modernit työkalut, joustavat työajat ja mahdollisuuden päästä kehittymään asiakaspalvelijana ja asuntosijoittajana näköalapaikalla.

Saat kattavan perehdytyksen vuokravälitykseen, asuntosijoittamiseen sekä alan parhaisiin käytäntöihin.

Palkka on 2250 €/kk. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tiedusteluihin vastaa yrittäjä Miika Vuorensola, p. 0407772808 ja hakemuksen ansioluetteloineen voit lähettää osoitteeseen miika@asuntopehtoori.fi.

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 15 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi 

040 777 2808 

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.