Uratarina: Sofia Savimäki - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Sofia Savimäki

Käymme blogissamme läpi Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on Sofia Savimäki, joka työskentelee asuntojen myynnin ja vuokrauksen parissa.

 

Sofia, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Olen työskennellyt Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä syyskuusta 2020 saakka, eli ihan pian tulee vuosi täyteen.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi keväällä 2020, minkä jälkeen jatkoin hetken silloisessa työssäni myyntiassistenttina. Hain kuitenkin aktiivisesti uusia töitä, joista yksi oli toimistopäällikön paikka Asuntopehtoorilla. Tämän roolin sijaan minulle tarjottiinkin avoinna olevaa välittäjän paikkaa, jonka otin ilomielin vastaan!

Aloitettuani Asuntopehtoorilla olen suorittanut myös LVV-tutkinnon, eli olen laillistettu vuokravälittäjä. Seuraavaksi suunnittelen LKV-tutkinnon tenttimistä.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työpäiväni ovat melko vaihtelevia. Pääasiassa päivät kuluvat asuntonäyttöjen parissa sekä tietokoneen ääressä kirjaten uusia toimeksiantoja, valmistellen asuntoilmoituksia sekä perehtyen uusiin kohteisiin. Työ sisältää lisäksi paljon yhteydenpitoa vuokralaisiin ja vuokranantajiin, joten puhelimessa tulee puhuttua paljon ja sähköposteihin tulee vastailtua pitkin päivää.

 

Mikä työssäsi on parasta?

On vaikea valita vain yhtä parasta asiaa, mutta tässä muutamia:

  • Tapaan joka päivä paljon uusia ihmisiä ja pystyn olemaan heille avuksi
  • Pääsen haastamaan itseäni ja oppimaan jatkuvasti uutta
  • Työn tarjoama vapaus, sillä pystyn pitkälti itse aikatauluttamaan päiväni

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Minulla on hyvä ihmistuntemus ja tilannetaju, ja näitä ominaisuuksia tarvitaan välittäjän työssä, joka on yhdistelmä asiakaspalvelua ja myyntiä. Lisäksi minulla on hyvä muisti, organisointikykyä, ymmärrystä numeroiden päälle sekä hyvät kirjoitustaidot.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Välittäjän työ on erittäin yrittäjähenkistä, joten se vaatii sinnikkyyttä sekä kykyä hallita omaa ajankäyttöä. Jos osaat työskennellä pitkäjänteisesti ja sinulla on hyvät organisointitaidot, pääset jo pitkälle!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.