Uratarina: Sevin Sheikh - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Sevin Sheikh

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on asuntojen vuokrauksen ja myynnin parissa työskentelevä Sevin Sheikh.

 

Sevin, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Aloitin Asuntopehtoorilla syyskuun alussa 2021. Työskentelen Tampereella.

 

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) sekä sihteerin ammattitutkinnon. Seuraavaksi tavoitteenani on suorittaa LKV-tutkinto.

Olen työskennellyt kiinteistöalalla jo useamman vuoden. Työtehtäviini on kuulunut kiinteistöjen, osakehuoneistojen ja uudiskohteiden myynti sekä vuokravälitys. Minusta tuntui hyvältä ajatukselta siirtyä jatkamaan työuraani Asuntopehtoorilla, jossa saisin lisää kokemusta etenkin sijoitusasuntojen myynnistä.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työpäiväni koostuvat pitkälti asuntoesittelyistä, tarjousneuvotteluista, uusien kohteiden hankinnasta sekä asiakaspalvelusta sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Lisäksi päiviini kuuluu asiapapereiden laatimista, asuntokuvauksien järjestelyä, palavereja, asuntojen myynti- ja vuokra-arvioiden laatimista sekä kohteiden kirjaamista järjestelmiin.

Välillä työssäni tulee vastaan vaikeitakin tilanteita, jotka vaativat sovittelua ja ratkaisujen löytämistä. Tässä punnitaan välittäjän ammattitaito sekä kyky kohdata asiakkaat ja ymmärtää heidän tarpeensa.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Saan parhaimmat onnistumisen tunteet aina, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä työhöni.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen erittäin vastuullinen ja hoidan työni aina niin hyvin kuin pystyn. Lisäksi olen sosiaalinen ja monikulttuurinen, joten toimin luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Minulla on myös hyvä kielitaito: osaan puhua kreikkaa, arabia sekä kurdia.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Välittäjän työ on itsenäistä, monipuolista ja haastavaa. Mikäli tämä on unelmiesi työ, älä koskaan luovuta!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *