Uratarina: Sari Kervinen - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Sari Kervinen

Käymme blogissamme läpi Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on kiinteistönvälittäjä Sari Kervinen.

 

Sari, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Olen aloittanut Asuntopehtoorilla tammikuussa 2021 ja työskentelen pääkaupunkiseudulla.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen koulutukseltani diplomi-insinööri, mutta minua on aina kiinnostanut asunnot, joten halusin kouluttautua myös lailliseksi kiinteistönvälittäjäksi (LKV). Päädyin valitsemaan Asuntopehtoorin, koska se tarjosi joustavan ja uudenlaisen tavan tehdä kiinteistönvälitystä.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Kiinteistönvälittäjän ja vuokravälittäjän tehtäviini kuuluu muun muassa asuntojen kuvausta, esittelyjä, hinta-arvioita ja yhteydenpitoa asiakkaisiin.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta työssäni on ehdottomasti kokemus siitä, että on pystynyt tuomaan hyötyä. Lisäksi tyytyväiset asiakkaat ja työn joustavuus ovat työn hyviä puolia. 

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen ahkera ja kuunteleva, asiakaspalvelu- ja yrittäjähenkinen. Työskentelen joustavasti asiakkaitani kohtaan ja olen valmis näkemään paljon vaivaa onnistuneeseen välityskauppaan. Minulle välittäjänä tärkeä arvo on myös turvallisuus – haluan esimerkiksi, että kaikki vuokranantaja-asiakkaani voivat luottaa siihen, että asunnolle löytyy hyvät asukkaat.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Mielestäni kiinteistönvälitystyö sopii niille, jotka haluavat joustavan, ihmisläheisen ja vaihtelevan työn. Tässä työssä on mukavaa, että saa itse organisoida päivän kulun. 

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.