Uratarina: Niina Paasonen - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Niina Paasonen

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on myyntipäällikkö Niina Paasonen.

 

Niina, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Olen aloittanut työt Asuntopehtoorilla joulukuun 2021 alusta. Työskentelen Tampereen toimipisteessä.

 

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen peruskoulutukseltani merkonomi ja valmistunut markkinointilinjalta. Aikoinaan jo kesälomasijaisena olin töissä kiinteistönvälitysliikkeessä ja heti valmistuttuani päädyin myyntisihteerin äitiyslomansijaiseksi kiinteistönvälitysliikkeeseen. Tällöin elettiin vuotta 1988. Siitä asti olen toiminut kiinteistönvälitysalalla!

Olen suorittanut kiinteistöedustajan tutkinnon (KED) vuonna 2000 ja LKV-tutkinnon vuonna 2001. Olen toiminut myös yksityisyrittäjänä kiinteistönvälitysalalla 11 vuotta. Yhteensä työvuosia alalla on kertynyt jo 33 vuotta. Mutta koskaan ei ole valmis, aina oppii uutta ja kehitys menee eteenpäin.

Perhesyistä  johtuen, aloin pohtimaan muuttoa Tampereelle. Tampere on niin kiva kaupunki, että kynnys muuttamiselle ei loppujen lopuksi ollut korkea! Työni on sinällään sama, vaikka työskentelyalue on uusi. Haasteita riittää ja se se vasta mukavaa onkin.

Asuntopehtoorille päädyin siten, että viime kesälomalla mökillä ollessani aloin tarkastelemaan mitä alani työpaikkoja Tampereella olisi minulle tarjolla ja huomasin, että Asuntopehtoori haki kiinteistönvälittäjää, isännöitsijää ja kiinteistösihteeriä.

Soitin heti yhteyshenkilölle ja sainkin kattavat tiedot työpaikasta. Tampereen toimistolta oltiin minuun heti seuraavana päivänä yhteydessä. Asiassa päästiin mukavasti eteenpäin ja yhtäkkiä valmistelin tuloani Tampereelle. Tässä sitä nyt ollaan.

Syntyperäisenä etelä-savolaisena oli aika rohkea muutos muuttaa Mikkelistä Tampereelle näin kypsempään ikään ehtineenä. Mukavasti asiat ovat kuitenkin lähteneet käyntiin ja suuri kiitos navigaattorin keksijälle!

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työhöni kuuluvat normaalit kiinteistönvälitykseen liittyvät työtehtävät. Lisäksi toimin taustavoimana ja tarkastelen myyntikohteidemme osalta, että tiedot ovat oikein markkinointikanavissamme ja asiakirjoissamme.

Tuen omalla kokemuksellani tiimiämme ja nuorempia edustajiamme. Opimme toinen toisiltamme työssä tärkeitä asioita.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Työssä parasta on mukavat ihmiset ja vaihtelevat työpäivät, sekä tietysti kannustavat ja ihanat työkaverit.

 

Mikä tekee sinusta hyvän myyntipäällikön?

Luonteeltani olen erittäin ulospäin suuntautunut ja iloinen ihminen. Olen vain oma itseni ja se on riittänyt. Työni pyrin tekemään tunnollisesti ja tarkasti.

Haluan aina auttaa ihmisiä. Oli asia mikä hyvänsä, yritän löytää siihen sopivan ratkaisun. Mielestäni se tekee minusta hyvän kiinteistönvälittäjän. Toivottavasti onnistun olemaan myös hyvä myyntipäällikkö, sen näyttää aika!

 

Mitä vinkkejä antaisit ihmisille, joka haluaa tälle alalle töihin?

Välitysala tarvitsee jatkuvasti uusia innokkaita tekijöitä. Rohkeasti vain kokeilemaan! Ala on mielenkiintoinen ja tietysti haastavakin, mutta tylsää ei tule olemaan.

Ahkerat ihmiset pärjäävät tällä alalla, jossa työtunteja ei lasketa, mutta vastapainona oman työpäivänsä ja viikkonsa pystyy suunnittelemaan itse ja vapaatakin voi pitää tarvittaessa omien tarpeiden mukaan.

Työn tuoma vapaus on iso etu, jota monilla aloilla ei ole mahdollista toteuttaa. Kannustava työyhteisö auttaa asioissa eteenpäin ja apua saa aina kun tarvitsee.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.