Uratarina: Nico Ylänen - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Nico Ylänen

Käymme blogissamme läpi Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on Nico Ylänen, joka työskentelee asuntojen vuokrauksen ja myynnin parissa.

 

Nico, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Aloitin Asuntopehtoorilla syksyllä 2019. Työskentelen Tampereen toimipisteellä.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Päädyin nykyiseen työhöni, kun myyntijohtajamme Marco suositteli minulle Asuntopehtooria – enkä ole katunut! Ennen Asuntopehtoorille siirtymistä olin työskennellyt asuntojen myynnin parissa toisessa välitysliikkeessä noin vuoden verran. Tätä ennen työskentelin finanssialalla sijoitusneuvojana, mutta kiinnostus asuntojen pariin veti minut kiinteistöalalle.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työssäni hoidan pääasiallisesti asuntojen myyntiä sekä vuokrausta Tampereella ja sen lähialueilla. Lisäksi työhöni kuuluu asiakkaiden konsultointia sekä jonkun verran myös vuokrasuhteiden hoitamista.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Pidän työstäni kaikin puolin! Kiinteistöalalla yksikään päivä ei ole samanlainen. En ole myöskään sidottu tiettyihin aikatauluihin, joka tuo vapautta päiviin. Lisäksi myyntityössä pääsen itse vaikuttamaan ansioihini.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen työssäni tehokas ja hoidan hommat niin kuin sovitaan. Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut ja nautin erityisesti asiakkaiden kanssa työskentelystä.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Uskon, että töitä tehdessä oppii parhaiten, joten rohkeasti vaan alalle mukaan!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.