Uratarina: Minna Isaksson - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Minna Isaksson

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on kiinteistösihteerimme Minna Isaksson!

Minna, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Työskentelen Asuntopehtoorin Tampereen toimistolla. Aloitin työt elokuussa 2021.

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen aikoinani valmistunut yo-merkonomiksi laskentatoimen linjalta ja sen jälkeen suorittanut taloushallinnon ammattitutkinnon sisäisen laskennan osaamisalalta. Lisäksi olen suorittanut pienempiä koulutuksia aina työtehtävien vaatimusten mukaan.
Työurani aikana olen työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä hoitaen hyvin monipuolisia toimistotehtäviä. Pitkät työsuhteet edellisillä työnantajillani ovat antaneet mahdollisuuden kehittyä ammatissani ja olen tuntenut olevani oikealla alalla.

Kiinnostuin Asuntopehtoorin kiinteistösihteerin paikasta, koska minulla on paljon kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluan olla mukana Asuntopehtoorin kasvussa ja kehityksessä.

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työtehtäviäni ovat myyntilaskutus ja -reskontranhoito, ostolaskujen käsittely, vuokralaskutus sekä vuokravalvonta. Lisäksi työhöni kuuluu paljon asiakaspalvelua vuokra-asuntojen Huolenpitopalvelun myötä.

Mikä työssäsi on parasta?

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Saamme yhdessä Hannan kanssa kehittää toimistomme toimintatapoja vastaamaan kasvun tuomia haasteita.

Mikä tekee sinusta hyvän kiinteistösihteerin?

Olen vastuuntuntoinen ja tarkka työtehtävissäni. Olen myös joustava tiimityöntekijä. Työskentelen mielelläni yhteistyössä välittäjien kanssa onnistuneen palvelukokonaisuuden varmistamiseksi. Pidän asiakaspalvelusta ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Mitä vinkkejä antaisit ihmiselle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Kiinteistönvälitysalalla tulet parhaiten toimeen jos olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan koko ajan uutta. Työ voi olla hyvinkin itsenäistä, mutta yksin ei tarvitse asioita pohtia, sillä meillä on hyvät työkaverit tukena.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *