Uratarina: Marco Matrone - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Marco Matrone

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Ensimmäisenä vuorossa on myyntijohtajamme Marco Matrone.

 

Marco, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Olen työskennellyt nyt kaksi vuotta Asuntopehtoorilla, Tampereen alueella. Meitä oli aloittaessani vain kolme, ja onkin ollut hienoa seurata Asuntopehtoorin kasvua – nyt meitä on jo huimasti enemmän!

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Ennen kiinteistöalalle ryhtymistä pelasin ammatikseni jalkapalloa 13 vuotta pääosin Veikkausliigassa, josta saavutuksina on SM-kultaa, -hopeaa sekä -pronssia. Lisäksi edustin Suomen maajoukkuetta eri ikäkausimaajoukkueessa.

Ammatiltani olen myös liikunnanohjaaja, ja lisäksi minulla on AMK:n liiketalouden opintoja takana. Jo peliuran aikana minua alkoi kuitenkin kovasti kiinnostamaan asuntosijoittaminen, ja aloin opiskelemaan alaa. Ennen Asuntopehtoorille siirtymistä työskentelin toisessa välitysliikkeessä kaksi vuotta ja suoritin ensimmäisenä vuonna LKV-tutkinnon, eli olen laillistettu kiinteistönvälittäjä.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työnkuvani on aika monipuolinen: teen myyntiä niin välitysliikkeen kuin isännöinnin puolella, lisäksi vuokraan asuntoja, olen mukana rekrytointiprosesseissamme sekä vastaan uusien välittäjiemme perehdytyksestä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, ja olen vahvasti mukana kehitystyössä.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta on ollut tämä oppimatka, jossa olen päässyt näkemään, kuinka yritys on kehittynyt päivä kerrallaan. Roolini on monipuolinen, ja pidän siitä, ettei tässä työssä ole kahta samanlaista päivää.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Lisäksi oma taustani vuokranantajana sekä intohimoinen suhtautuminen asuntosijoittamiseen on auttanut minua paljon välittäjänä.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Maltti on valttia ja pitkäjänteinen työ palkitaan aina!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *