Uratarina: Kimmo Oravuo - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Kimmo Oravuo

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on kiinteistönvälittäjä Kimmo Oravuo.

 

Kimmo, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Olen työskennellyt Asuntopehtoorilla helmikuusta 2020 alkaen. Työskentelen Jyväskylässä.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Ennen kiinteistöalalle siirtymistä työskentelin maatalouteen ja elintarviketuotantoon liittyvissä yrityksissä eri tehtävissä 23 vuotta, josta toimitusjohtajana 18 vuotta. Kiinteistönvälittäjän työ kiinnosti minua, koska ajattelin, että pystyisin hyödyntämään osaamistani ja kokemustani esimerkiksi asiakaspalvelusta sekä erilaisten projektien ja selvitysten osalta.

Asuntopehtoorille päädyin huomattuani, että minulle ennestään tuttu Miika oli perustanut kiinnostavan yrityksen. Seurasin hetken aikaa Asuntopehtoorin toimintaa ja huomasin, että homma voisi toimia myös synnyinpaikkakunnallani Jyväskylässä, missä ei silloin ollut vielä toimistoa. Siitä se ajatus sitten lähti!

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työhöni kuuluu pääasiassa vuokra- ja myyntitoimeksiantojen hankinta ja hoitaminen. Lisäksi hoidan erilaisia Huolenpitopalveluumme liittyviä tehtäviä.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Asiakkaat ovat tämän työn suola, ja parasta työssäni onkin huomata asiakkaiden tyytyväisyys lopputulokseen.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen todella asiakaslähtöinen välittäjä ja pyrin hoitamaan kaikki asiat aina jämptisti loppuun asti.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Kiinteistönvälittäjän työ on asiakaspalvelua, mihin liittyy toki paljon lainsäädäntöä ja pykäliä. Mutta kuten monessa muussakin tehtävässä, hyvällä ja ripeällä asiakaspalvelulla pärjää jo pitkälle. Pykälät ja lainkohdat voi aina tarkistaa ja niihin löytyy pääsääntöisesti melko helposti vastaus, kunhan vaan viitsii selvittää, kysyä ja etsiä tietoa.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.