Uratarina: Katri Virtanen - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Katri Virtanen

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on Katri Virtanen, joka työskentelee asuntojen vuokrauksen ja myynnin parissa.

 

Katri, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Aloitin Asuntopehtoorilla helmikuussa 2021 ja toimin Tampereella.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen työskennellyt yli 10 vuotta palvelualalla. Ennen Asuntopehtooria työskentelin digitaalisten palveluiden ratkaisumyyjänä, ja sitä ennen vaatealalla myymäläpäällikön tehtävissä. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen sisustusartesaani ja pian valmistun tradenomiksi. Olen myös kehittänyt osaamistani erikoisammattitutkinnoilla. Tarkoitus on jatkaa opiskelua vielä nykyistenkin opintojen jälkeen!

Seurasin Asuntopehtoorin toimintaa jo ennen kuin päädyin hakemaan tänne töihin. Koin, että yrityksen arvomaailma vastaa omaani ja halusin päästä tekemään töitä kiinteistöalalla. Kun sopiva työpaikka asuntojen vuokrauksen parissa tuli avoimeksi, päätin, että siitä tulee seuraava työpaikkani.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työhöni kuuluu toimeksiantojen vastaanottamista, asiakaspalvelua, palveluiden myyntiä, valokuvausta, asuntoilmoituksien tekemistä, sopimuksien laadintaa, yhteydenottoihin vastaamista, asuntojen muutto- ja vuositarkastuksia, neuvontaa sekä paljon muuta.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Parasta työssäni on kaikki mahtavat ihmiset, joihin pääsen tutustumaan. Lisäksi tykkään asunnoista ja olen kiinnostunut erilaisista sisustusratkaisuista, joita työssäni pääsen näkemään.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Rehellisyys on iso osa minua ja tekee minusta luotettavan työssäni.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Mikäli haluat työskennellä kiinteistöalalla, suosittelen pitämään mielen avoimena uusien asioiden oppimista varten. Myös hetkessä elämisen taito auttaa tässä työssä, jossa aikataulut saattavat vaihtua lennossa!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.