Uratarina: Juho Pihlajaniemi - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Juho Pihlajaniemi

Käymme blogissamme läpi Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on Juho Pihlajaniemi, joka työskentelee asuntojen vuokrauksen ja myynnin parissa.

 

Juho, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Työskentelen Helsingissä / pääkaupunkiseudulla. Olen aloittanut Asuntopehtoorilla vuoden 2021 alussa.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen opiskellut myyntiä ja markkinointia, ja koulutukseltani olen tradenomi.

Olen työskennellyt aiemmin työurallani erilaisissa myynnin tehtävissä sekä rakennusliikkeessä hankekehityksen parissa. Huomasin Asuntopehtoorin rekryilmoituksen loppuvuodesta 2020, kun Helsinkiin haettiin välittäjää. Innostuin yrityksen nykyaikaisesta ja asiakaslähtöisestä toimintatavasta ja onnekseni päädyin mukaan kasvavaan porukkaan!

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Teen asuntojen vuokrausta ja myyntiä. Nämä tehtävät sisältävät paljon yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa. Päivät vierähtävät usein asuntonäyttöjen parissa sekä uusiin kohteisiin perehtyessä.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Pidän työssäni erityisesti vapaudesta ja itsenäisestä työnkuvasta. Parasta on kuitenkin ihmisläheinen työ, jossa saa olla tekemisissä erilaisten asiakkaiden kanssa. Hienoa työssäni on myös monipuoliset asuntokohteet ja jatkuva uuden oppiminen.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen luonteeltani sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Välittäjänä olen erittäin huolellinen ja pyrinkin työssäni aina hyvään asiakaskokemukseen.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Mikäli asunnot, asiakaskohtaamiset ja itsenäinen työnkuva kiinnostaa, niin kannattaa hakeutua kiinteistöalalle mukaan. Työtä tekemällä oppii ehdottomasti parhaiten!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.