Uratarina: Hanna Suni - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Hanna Suni

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on toimistopäällikkömme Hanna Suni.

 

Hanna, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Työskentelen Asuntopehtoorin Tampereen toimistolla. Aloitin työt syyskuussa 2021.

 

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen opiskellut liiketaloutta ja aloitin työskentelemään kiinteistönvälitysalalla jo ennen valmistumistani, vuonna 2011. Kiinteistönvälitysalalle hakeutuminen oli minulle itsestään selvää, koska ala kiinnosti jo tuolloin todella paljon. Vuosien varrella olen suorittanut LKV-tutkinnon, lisäksi olen julkinen kaupanvahvistaja.

Asuntopehtoori kiinnosti minua yrityksenä, sillä olen itsekin asuntosijoittaja. Lisäksi Marco Matrone ja Nico Ylänen ovat entisiä työkavereitani, joten tuntui helpolta siirtyä Asuntopehtoorille, kun toimistopäällikön paikka vapautui.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Toimistopäällikön rooliin kuuluu paljon yleistä organisointia sekä välittäjien konsultointia ja auttamista. Pidän monta lankaa hyppysissäni ja olen toimistollamme se henkilö, jolta voi kysyä neuvoa asiaan kuin asiaan.

Lisäksi työnkuvaani kuuluu muun muassa laskutusta, vuokravalvontaa ja -hallinnointia, Huolenpitosopimusten laatimista sekä yhteydenpitoa vuokralaisiin ja vuokranantajiin.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Työssäni on ehdottomasti parasta sen monipuolisuus: työpäiväni koostuvat hyvin erilaisista ja mielenkiintoisista työtehtävistä, eikä yksikään päivä ole samanlainen! Minusta on myös ihanaa auttaa asiakkaita ja etsiä ratkaisuja heidän ongelmiinsa. Kaiken kukkuraksi minulla on mahtavat työkaverit ja motivoiva työympäristö.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen luonteeltani erittäin tarkka ja huolellinen, tykkään pyöritellä numeroita ja tehdä tarkkaavaisuutta vaativaa työtä. Olen myös hyvin nopeatempoinen ihminen ja tykkään siitä, että työpäivät ovat vauhdikkaita ja minulla on koko ajan monta rautaa tulessa.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Kiinteistönvälitysala sopii ulospäin suuntautuneille ja motivoituneille henkilöille, jotka pitävät asiakaspalvelusta ja toisaalta itsenäisestä työnkuvasta.

Asuntopehtoori tarjoaa hyvän perehdytyksen ja jatkuvaa oppia muun muassa sisäisten koulutusten kautta. Meillä on erittäin hyvä työyhteisö ja ihanat työkaverit!

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *