Uratarina: Hanna Suni - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Hanna Suni

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on toimistopäällikkömme Hanna Suni.

 

Hanna, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Työskentelen Asuntopehtoorin Tampereen toimistolla. Aloitin työt syyskuussa 2021.

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2011. Kiinteistönvälitysalalle hakeutuminen oli minulle itsestään selvää, koska ala kiinnosti minua jo opiskeluaikoina todella paljon. Vuosien varrella olen suorittanut LKV-tutkinnon, lisäksi olen julkinen kaupanvahvistaja.
Asuntopehtoori kiinnosti minua yrityksenä, sillä olen itsekin asuntosijoittaja. Olen seurannut Asuntopehtoorin kasvua alusta asti ja oli mahtavaa päästä mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään yritykseen!

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Liiketoimintapäällikkönä vastaan Asuntopehtoorin Huolenpitopalvelusta. Huolenpitopalvelussa hoidamme vuokrasuhdetta vuokranantajan puolesta – vuokrareskontra, remonttien koordinointi sekä kaikki yhteydenpito vuokralaisten ja vuokranantajien välillä tapahtuu meidän kauttamme. Työhöni kuuluu paljon yleistä organisointia sekä vuokrasuhdetta koskevien ongelmatilanteiden ratkomista. Pidän monta lankaa hyppysissäni ja olen toimistollamme se henkilö, jolta voi kysyä neuvoa asiaan kuin asiaan.

Mikä työssäsi on parasta?

Työssäni on ehdottomasti parasta sen monipuolisuus: työpäiväni koostuvat hyvin erilaisista ja mielenkiintoisista työtehtävistä, eikä yksikään päivä ole samanlainen! Minusta on myös ihanaa auttaa asiakkaita ja etsiä ratkaisuja heidän ongelmiinsa. Kaiken kukkuraksi minulla on mahtavat työkaverit ja motivoiva työympäristö.

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen luonteeltani erittäin tarkka ja huolellinen, tykkään pyöritellä numeroita ja tehdä tarkkaavaisuutta vaativaa työtä. Olen myös hyvin nopeatempoinen ihminen ja tykkään siitä, että työpäivät ovat vauhdikkaita ja minulla on koko ajan monta rautaa tulessa.

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Kiinteistönvälitysala sopii ulospäin suuntautuneille ja motivoituneille henkilöille, jotka pitävät asiakaspalvelusta ja toisaalta itsenäisestä työnkuvasta.

Asuntopehtoori tarjoaa hyvän perehdytyksen ja jatkuvaa oppia muun muassa sisäisten koulutusten kautta. Meillä on erittäin hyvä työyhteisö ja ihanat työkaverit!

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 18 vuotta. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *