Uratarina: Eero Suojanen - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Eero Suojanen

Käymme läpi blogimme uudessa sisältösarjassa Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on Eero Suojanen.

 

Eero, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Aloitin joulukuussa 2021. Alalla olen ollut jo vuodesta 2016. Työskentelen vuokravälittäjänä pääkaupunkiseudulla.

 

Kerro hieman taustastasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Olen kauppatieteiden ylioppilas, laillistettu kiinteistönvälittäjä ja vuokravälittäjä. Päädyin Asuntopehtoorille töihin sosiaalisen median kautta.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Vuokra-asuntojen välitys pitää sisällään toimeksiantokäyntejä, valokuvausta, markkinointi-ilmoitusten laadintaa, paljon asuntonäyttöjä, sekä tästä aiheutuvaa paperityötä.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Työn vaihtelevuus ja liikkuminen. Toimistopäiviä seuraa yleensä näyttöpäivät, sekä muut asiakastapaamiset toimeksiantajien kanssa. Työssä on paljon vaihtelevuutta ja kelloa ei hirveästi tule katseltua päivän aikana.

 

Mikä tekee sinusta hyvän vuokravälittäjän?

Minulla on pitkä kokemus vuokravälittäjänä työskentelystä ja olen myös itse vuokranantaja. Ihmisläheisyys ja hyvät sosiaaliset taidot ovat auttaneet eteenpäin uralla. Pidän aidosti siitä mitä teen!

 

Mitä vinkkejä antaisit ihmiselle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Ensimmäiset vuodet voivat olla hieman vaikeita. Oppimista on paljon ja työpäivät on pitkiä. Jos kuitenkin on valmis näkemään parin vuoden ajan vaivaa, sietämään myös hiljaisempia kuukausia ja vaihteluja ansiotuloissa, niin edessä on miellyttävä ja vapaa työura. Se on todellakin sen arvoista.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.