Uratarina: Carita Sauna-aho - Asuntopehtoori LKV

Uratarina: Carita Sauna-aho

Käymme blogissamme läpi Asuntopehtoorin työntekijöiden omia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan meihin! Tänään vuorossa on toimistopäällikkömme Carita Sauna-aho.

 

Carita, kuinka kauan olet ollut Asuntopehtoorilla töissä ja missä toimipisteessä työskentelet?

Olen työskennellyt Asuntopehtoorilla syyskuusta 2020 saakka. Toimipisteeni on Tampereella, mutta teen töitä kaikille Asuntopehtoorin toimistoille / alueille.

 

Kerro hieman taustasi, ja miten päädyit Asuntopehtoorille nykyiseen rooliisi?

Muutin syksyllä 2020 Seinäjoelta Tampereelle ja vaihdoin samalla alaa. Silloin minulla ei ollut vielä ajatusta mitä tekisin, mutta halusin olla avoin kaikelle. Huomasin ilmoituksen, jossa Asuntopehtoorille etsittiin toimistopäällikköä, ja koin sen olevan mielenkiintoinen mahdollisuus!

Opiskelen parhaillaan töiden ohessa Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa, josta olisi tarkoitus valmistua tulevana syksynä liiketalouden tradenomiksi. Aikaisemmin olen opiskellut mm. taloushallintoa ja teknistä piirtämistä.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu?

Työhöni kuuluu muun muassa hallinnoimiemme vuokra-asuntojen hoito, vuokralaskutus sekä toimeksiantojen laskutus, ostolaskujen käsittely, raportointi, sekä vuokrien perintä. Työnkuvaani kuuluu myös jonkin verran asiakaspalvelua, mikä tuo vaihtelua muuten melko itsenäisesti tehtävään työhön.

 

Mikä työssäsi on parasta?

Työssäni on parasta huiput työkaverit! Lisäksi asiakkailta saatu hyvä palaute lämmittää aina mieltä.

 

Mikä tekee sinusta hyvän työssäsi?

Olen luonteeltani hyvin jämpti, tarkka, sinnikäs sekä uusiin tilanteisiin sopeutuva. Työssäni haluan aina hoitaa asiakkaiden asiat mahdollisimman hyvin ja siten, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

 

Mitä vinkkejä antaisit henkilölle, joka haluaa tälle alalle töihin?

Yleisesti kiinteistöalalla vaaditaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, eikä kiinnostus asuntosijoitustoimintaankaan ole pahitteeksi. Koska ala on hyvin nopeatempoinen, täytyy olla välillä valmis joustamaan aikataulujen suhteen sekä vastata asiakkaiden yhteydenottoihin ripeästi.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *