Tiedote: Asuntopehtoori Isännöinti Oy on ostanut OH-Isännöintipiste Oy:n - Asuntopehtoori LKV

Tiedote: Asuntopehtoori Isännöinti Oy on ostanut OH-Isännöintipiste Oy:n

Asuntopehtoori Isännöinti Oy on ostanut OH-Isännöintipiste Oy:n koko liiketoiminnan. Kaupan mukana siirtyy taloyhtiöasiakkaat sekä yrittäjä Outi Holttisen lisäksi yksi työntekijä Asuntopehtoori Isännöinnille.

 

Asuntopehtoori Isännöinti Oy:n väki on innoissaan päästessään yhdistämään voimansa Outi Holttisen kaltaisen alan ammattilaisen kanssa. Käydyissä keskusteluissa kävi hyvin nopeasti selväksi se, että molempien osapuolten arvot ja näkemykset taloyhtiöiden isännöinnistä ovat hyvinkin samansuuntaisia. Asuntopehtoori Isännöinti Oy painottaa asiakaslähtöisessä toiminnassaan asiakaspalvelun laatua ja asiantuntijuutta. Myös sähköisiä asiointipalveluita kehitetään jatkuvasti, ja osakkeenomistajilla onkin mahdollisuus hallinnoida omien osakehuoneistojen asioita taloyhtiön kotisivujen kautta.

Antti Hynynen, toimitusjohtaja
Asuntopehtoori Isännöinti Oy

 

On hienoa, että löytyi isännöinnin kumppani, jonka kanssa yhdessä voimme palvella taloyhtiöasiakkaita vielä paremmin tuottamalla uutta lisäarvoa esimerkiksi taloyhtiöiden suotuisalle arvonkehitykselle. Arjen tekemisen laatu tulee myös parantumaan, koska jatkossa käsipareja on enemmän. Muun muassa taloyhtiöiden kirjanpidon hoitaa siihen erikoistunut huippuammattilainen, joka istuu viereisessä työhuoneessa. Olen myös vakuuttunut, että minun ja Asuntopehtoorin arvot ovat yhtenevät, mikä säteilee kaikkeen tekemiseemme.

Outi Holttinen
OH-Isännöintipiste Oy

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja, Antti Hynynen
045 351 4000
antti.hynynen@asuntopehtoori.fi

 

Isännöitsijä, LKV, ITS-TEK, IAT Outi Holttinen
044 334 8366
outi.holttinen@asuntopehtoori.fi

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 18 vuotta. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *