Rekry: Vuokravälittäjä - Asuntopehtoori LKV

Rekry: Vuokravälittäjä

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä ja vuokra-asuntojen hallinnointia, asuntomyyntiä sekä isännöintiä. Olemme ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen.

 

Etsimme nyt vuokravälittäjää pääkaupunkiseudulle!

 

Vuokravälittäjänä työhösi kuuluu mm. asuntojen valokuvausta ja asuntoesittelyjä, yhteydenpitoa vuokranantajiin sekä asuntohakijoihin, toimeksianto- ja vuokrasopimusten laatimista sekä asioiden koordinointia. Yksikään päivä ei tällä alalla ole samanlainen! Välittäjänä olet yrityksemme kasvot asiakkaille, jotka odottavat ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä aktiivista työotetta. Hyvä ihmistuntemus on suureksi eduksi vuokravälittäjän työssä, jossa autat vuokranantajia löytämään parhaat mahdolliset vuokralaiset heidän sijoitusasuntoihinsa. Työhösi voi kiinnostuksesi mukaan kuulua myös asuntojen myyntiä.

 

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Osaat aikatauluttaa omaa työntekoasi ja työskentelet tarkalla otteella. Puhut sujuvasti englantia ja sinulla on hyvät it-taidot. Koska saat pitkälti suunnitella omien työpäiviesi aikataulun, pystyt myös itse tarpeen tullen joustamaan. Oma auto on tässä työssä välttämätön.

 

Arvostamme LVV-tutkintoa tai kiinnostusta sen suorittamiseen. Aiempi työkokemus alalta sekä kiinnostus asuntosijoittamiseen katsotaan suureksi eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä motivaatiota kehittyä kiinteistöalan parissa.

 

Tarjoamme sinulle paikan kasvavasta organisaatiosta, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjoamme kannustavan provisiopalkkauksen ja joustavat työajat, lisäksi korvaamme oman auton käytöstä johtuvat kilometrikorvaukset. Meillä on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa saat aina apua työkavereilta. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

 

Tehtävän aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi osoitteeseen mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mariia Ikonen, p. 040 964 2785.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *