Rekry: Vuokravälittäjä - Asuntopehtoori LKV

Rekry: Vuokravälittäjä

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, asuntomyyntiä, Huolenpitopalvelua sekä isännöintiä. Olemme ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen!

 

Etsimme nyt vuokravälittäjää Tampereella!

 

Tämä työnkuva koostuu asuntojen vuokrauksesta. Päiviisi kuuluu muun muassa asuntoesittelyjä, asuntojen markkinointia, vuokrasopimusten laatimista sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Yksikään päivä ei tällä alalla ole samanlainen! Välittäjänä olet yrityksemme kasvot asiakkaille, jotka odottavat ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä aktiivista työotetta. Hyvä ihmistuntemus ja myynnillinen asenne ovat suureksi eduksi välittäjän työssä.

 

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Osaat aikatauluttaa omaa työntekoasi ja työskentelet tarkalla otteella. Pystyt työskentelemään asiakkaiden kanssa tarpeen vaatiessa myös englanniksi, ja sinulla on hyvät it-taidot. Koska saat pitkälti suunnitella omien työpäiviesi aikataulun, pystyt myös itse tarpeen tullen joustamaan. Oma auto on tässä työssä välttämätön.

 

Arvostamme LVV-tutkintoa tai kiinnostusta sen suorittamiseen. Huomioimme myös hakijat, joilla on muuta relevanttia kokemusta myyntityöstä sekä kiinnostusta oppia kiinteistöalalla työskentelystä.

 

Tarjoamme sinulle paikan kasvavasta organisaatiosta, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työhösi. Tulet saamaan työnantajan puolesta jonkin verran toimeksiantoja, jotta aloitus meillä olisi mahdollisimman sujuva. Joustavan työajan lisäksi tarjoamme kannustavan palkkauksen (sovittavissa osaamisen ja kokemuksen perusteella joko kiinteä kuukausipalkka tai provisiopohjainen palkkaus). Korvaamme myös oman auton käytöstä johtuvat kilometrikorvaukset. Meillä on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa saat aina apua työkavereilta. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

 

Tehtävän aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi viimeistään 27.10. osoitteeseen katri.virtanen@asuntopehtoori.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9-11 Katri Virtanen, p. 045 343 7120.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.