Rekry: Vuokraussihteeri - Asuntopehtoori LKV

Rekry: Vuokraussihteeri

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, asuntomyyntiä, vuokra-asuntojen huolenpitopalvelua sekä isännöintiä. Olemme ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen!

 

Etsimme nyt vuokraussihteeriä pääkaupunkiseudulle!

Työskentelypisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla tulevalla toimistollamme Etelä-Haagassa (Ristolantie 10) ja toivomme, että pääset matkustamaan Tampereelle vähintään kerran viikossa työsuhteen alussa. Perehdytys tapahtuu Tampereella. Teet tiivistä yhteistyötä toimistopäällikön, muiden vuokraussihteeriemme ja välittäjiemme kanssa. Työnkuvaasi kuuluu mm. asiakkaiden laskutus, vuokrien tilitykset sekä erilaisten sopimusten käsittely ja toimeenpano sekä vuokralaisten auttaminen erilaisissa vuokraussuhteen aikana tulevissa ongelmissa. Toimit usein myös asiakaspalvelussa yhteyshenkilönä sekä viestit sidosryhmiemme kanssa – olet siis monialainen osaaja!

 

Työtehtäväsi sisältää mm:

– Välittäjiemme tukeminen heidän työssään.
– Vuokralaisten yhteydenottoihin vastaaminen.
– Vuokranmaksun seuranta.
– Yhteydenpito asuntojen omistajien ja vuokralaisten välillä.
– Laskutus.
– Avainten luovutus ja vastaanotto toimistolla vuokralaisten vaihtuessa.

 

Etsimällämme henkilöllä on organisointikykyä sekä taitoa ohjata omaa työtään. Työskentelet järjestelmällisesti ja työn vaatimalla tarkkuudella. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka kykenee pitämään monta lankaa hallussaan. Sinulla on hyvät it-taidot ja pystyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaita myös englanniksi.

 

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme asunto-osakeyhtiölain ja huoneenvuokralain perusteiden osaamista sekä kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Aiempi kokemus vuokravälityksestä, vuokravalvonnasta, vuokrasuheen hoidosta tai työtehtävää tukeva koulutus katsotaan suureksi eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne.

 

Hakuaika on 14.01.-04.02.2022. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.
Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen katri.virtanen@asuntopehtoori.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Virtanen, p. 045 343 7120 ja Hanna Suni, p. 050 553 9422 arkisin klo: 9-16.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.