Rekry: Vuokra-/kiinteistönvälittäjä - Asuntopehtoori LKV

Rekry: Vuokra-/kiinteistönvälittäjä

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä ja vuokra-asuntojen hallinnointia, asuntomyyntiä sekä isännöintiä. Olemme ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen.

 

Etsimme nyt vuokra-/kiinteistönvälittäjää Tampereelle sekä pääkaupunkiseudulle!

 

Tähän työnkuvaan kuuluu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sekä asuntojen vuokrausta että myyntiä. Päiväsi koostuvat muun muassa asuntoesittelyistä, asuntojen markkinoinnista, kauppakirjojen ja vuokrasopimusten laatimisesta sekä yhteydenpidosta asiakkaisiin. Yksikään päivä ei tällä alalla ole samanlainen! Välittäjänä olet yrityksemme kasvot asiakkaille, jotka odottavat ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä aktiivista työotetta. Hyvä ihmistuntemus ja myynnillinen asenne ovat suureksi eduksi välittäjän työssä.

 

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Osaat aikatauluttaa omaa työntekoasi ja työskentelet tarkalla otteella. Pystyt työskentelemään asiakkaiden kanssa tarpeen vaatiessa myös englanniksi, ja sinulla on hyvät it-taidot. Koska saat pitkälti suunnitella omien työpäiviesi aikataulun, pystyt myös itse tarpeen tullen joustamaan. Oma auto on tässä työssä välttämätön.

 

Tähän tehtävään haemme ensisijaisesti henkilöitä, joilla on jo kokemusta välittäjän työstä. Arvostamme LKV- tai LVV-tutkintoa tai kiinnostusta niiden suorittamiseen. Huomioimme myös hakijat, joilla on muuta relevanttia kokemusta myyntityöstä sekä kiinnostusta oppia kiinteistöalalla työskentelystä.

 

Tarjoamme sinulle paikan kasvavasta organisaatiosta, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työhösi. Tarjoamme joustavan työajan lisäksi kannustavan palkkauksen, joka tässä tehtävässä määräytyy kokemuksesi ja työnkuvasi perusteella. Korvaamme myös oman auton käytöstä johtuvat kilometrikorvaukset. Meillä on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa saat aina apua työkavereilta. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

 

Voit työskennellä joko Tampereella tai pääkaupunkiseudulla. Tehtävien aloitusajankohdat ovat neuvoteltavissa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi osoitteeseen mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mariia Ikonen, p. 040 964 2785.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *