Rekry: Toimistosihteeri - Asuntopehtoori LKV

Rekry: Toimistosihteeri

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, asuntomyyntiä, vuokra-asuntojen huolenpitopalvelua sekä isännöintiä. Olemme nuorekas, ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen!

 

Etsimme nyt toimistosihteeriä Helsinkiin!

Toimit vuokraussihteerinä ja työskentelypisteesi sijaitsee toimistollamme Etelä-Haagassa (Ristolantie 10). Teet tiivistä yhteistyötä toimistopäällikön, vuokraussihteerien ja välittäjiemme kanssa.

 

Työtehtäväsi pitävät sisällään mm:

  • Välittäjiemme tukeminen heidän työssään.
  • Vuokralaisten yhteydenottoihin vastaaminen.
  • Vuokranmaksun seuranta.
  • Yhteydenpito asuntojen omistajien ja vuokralaisten välillä.
  • Laskutus, vuokrien tilitykset ja erilaisten sopimusten käsittely ja toimeenpano.
  • Avainten luovutus ja vastaanotto toimistolla vuokralaisten vaihtuessa.
  • Asiakaspalvelu eri sidosryhmien välillä.

 

Etsimällämme henkilöllä on organisointikykyä sekä taitoa ohjata omaa työtään. Työskentelet järjestelmällisesti ja työn vaatimalla tarkkuudella. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka kykenee pitämään monta lankaa hallussaan. Sinulla on hyvät it-taidot ja pystyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytys työstä suoriutumiseksi.

 

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme asunto-osakeyhtiölain ja huoneenvuokralain perusteiden osaamista sekä kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Aiempi kokemus vuokravälityksestä, vuokravalvonnasta, vuokrasuheen hoidosta tai työtehtävää tukeva koulutus katsotaan suureksi eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne.

 

Luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

 

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.02.2022 osoitteeseen hanna.suni@asuntopehtoori.fi. Arvostamme mikäli sinulla on olemassa olevia referenssejä vastaavanlaisista työtehtävistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Suni, p. 050 553 9422 arkisin klo: 9-16.

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.