Rekry: Kirjanpitäjä - Asuntopehtoori LKV

Rekry: Kirjanpitäjä

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen asuntomyyntiä, vuokravälitystä, vuokra-asuntojen Huolenpitopalvelua sekä isännöintiä. Olemme ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen.

 

Etsimme nyt kirjanpitäjää Tampereelle!

 

Työhösi kuuluu useamman eri osakeyhtiön kirjanpidon tehtäviä: kirjanpidon ja tilinpäätöksen laatiminen, veroilmoitukset ja -neuvonta sekä palkanlaskenta.

 

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta kirjanpitäjän työtehtävistä sekä tehtävään soveltuva taloushallinnon tutkinto. Olet tarkka ja huolellinen, ja sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Lisäksi hallitset digitaaliset työvälineet ja järjestelmät hyvin. Meille on tärkeää, että osaat tuottaa lisäarvoa neuvomalla kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä myös silloin, kun emme itse osaa niitä välttämättä kysyä.

 

Tarjoamme sinulle paikan kasvavasta organisaatiosta, jossa pääset aidosti vaikuttamaan asioihin. Tämän tehtävän palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamistasosi perusteella (2500-3500 €/kk). Meillä on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa saat aina apua työkavereilta. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

 

Tehtävän aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi osoitteeseen miika@asuntopehtoori.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Vuorensola 040 777 2808.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.