Rekry: Kiinteistösihteeri - Asuntopehtoori LKV

Rekry: Kiinteistösihteeri

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä ja vuokra-asuntojen hallinnointia, asuntomyyntiä sekä isännöintiä. Olemme ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen.

 

Etsimme nyt kiinteistösihteeriä toimintamme tueksi!

 

Kiinteistösihteerinä toimit välittäjiemme ja isännöitsijämme rinnalla. Työnkuvaasi kuuluu mm. asiakkaiden laskutus sekä ostolaskujen käsittely, vuokrien tilitykset sekä erilaisten sopimusten käsittely ja toimeenpano. Toimit usein myös asiakaspalvelussa yhteyshenkilönä sekä viestit sidosryhmiemme kanssa – olet siis monialainen osaaja!

 

Etsimällämme henkilöllä on organisointikykyä sekä taitoa ohjata omaa työtään. Työskentelet järjestelmällisesti ja työn vaatimalla tarkkuudella. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka kykenee pitämään monta lankaa hallussaan. Sinulla on hyvät it-taidot ja pystyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaita myös englanniksi.

 

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme asunto-osakeyhtiölain ja huoneenvuokralain perusteiden osaamista sekä kokemusta kiinteistöalalta. Kiinteistösihteerin koulutus katsotaan suureksi eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne.

 

Tarjoamme sinulle paikan kasvavasta organisaatiosta, jossa pääset aidosti vaikuttamaan asioihin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa saat aina apua työkavereilta. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

 

Tehtävän aloitusajankohta sekä sijainti (Tampere/Helsinki) on neuvoteltavissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mariia Ikonen, p. 040 964 2785.

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mariia Ikonen

LKV, LVV

Mariia toimii Asuntopehtoorilla markkinointikoordinaattorina. Hänellä on useiden vuosien kokemus vuokra-asuntojen parissa työskentelemisestä sekä asuntosijoittamisesta. Mariialle tärkeä arvo asuntosijoittamisessa on hyvä vuokranantajuus.

mariia.ikonen@asuntopehtoori.fi

040 964 2785

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *