Rekry auki Turku, Oulu ja PKS! - Asuntopehtoori LKV

Rekry auki Turku, Oulu ja PKS!

Vuokravälityksen edelläkävijä, viiden tähden asiakaspalvelustaan tunnettu Asuntopehtoori LKV on laajentunut nopeasti Tampereelta Jyväskylään sekä pääkaupunkiseudulle.

Valtavan kysynnän vuoksi olemme päättäneet laajentaa toimintaamme myös Turkuun ja Ouluun.

Etsimmekin nyt

vetäjää Turun ja Oulun toimistoillemme

ensimmäinen tehtäväsi on pystyttää toimisto kotikaupunkiisi avullamme. Teet aluksi vuokravälittäjän ja kiinteistönvälittäjän töitä samalla kun rakennat tunnettavuuttamme alueella. Lisäksi huolehdit Huolenpitopalvelun asiakkaistamme.

Toiminnan vakiinnuttua vastaat tulevista rekrytoinneista, esimiestyöstä, toimiston kehittämisestä, tuloksesta ja budjetista. Lisäksi tulet toimimaan toimiston vastaavana hoitajana, mikä edellyttää LKV-tutkinnon suorittamista.

Sinulla täytyy olla hyvä ote ennen kaikkea asuntosijoittamisen maailmaan, olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja ymmärrät asiakaspalvelun päälle.

Palkka on täysin provisiopohjainen. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisäksi palkkaamme

Vuokravälittäjän pääkaupunkiseudulle

Avasimme pääkaupunkiseudun toimiston vain muutama kuukausi sitten ja asiakasmäärä on nyt kasvanut siihen pisteeseen, ettei yksi henkilö voi niitä enää hoitaa.

Vuokravälittäjänä pidät huolen, että jatkossakin asiakkaamme saavat viiden tähden palvelua. Työhösi kuuluu huolehtia asuntosijoittaja-asiakkaistamme varmistamalla, että heidän asuntonsa ovat aina vuokrattuina. Tarvittaessa voit hoitaa myös myyntitoimeksiantoja.

Markkinoita merkittävästi edullisemman palkkiotason sekä markkinoiden parhaan asuntosijoittamisen asiantuntijuuden johdosta tulemme ensi vuonna ottamaan pääkaupunkiseudulla markkinaosuutta reippaalla kädellä ja voit olla varma, että sinulla riittää töitä.

Pidät kiinni aikatauluista, sinulla on ihmistuntemusta ja olet joustava. Olet hankkinut jo jonkin verran kokemusta välittäjän työstä. Saat runsaasti toimeksiantoja talon puolesta, mutta hankit niitä myös itse. Olet myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Tarjoamme modernit työkalut, joustavat työajat ja mahdollisuuden päästä kehittymään asuntosijoittajana näköalapaikalla.

Palkka voi olla kokonaan provisiopohjainen tai osin kiinteä. Työsuhde-etuna pääset ensimmäisenä mukaan sijoitusasuntojen tarjouksiimme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tiedusteluihin vastaa yrittäjä Miika Vuorensola, p. 0407772808, ja hakemuksen voit lähettää osoitteeseen miika@asuntopehtoori.fi.

Pääkaupunkiseudun vuokravälittäjän paikan osalta voit myös olla yhteydessä vastaavaan hoitajaan Antti Pekkalaan, p. 0400280689, antti.pekkala@asuntopehtoori.fi.

 

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 15 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi 

040 777 2808 

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

2 Comments

  1. Harri sanoo:

    Tervehdys,

    Olen tehnyt asuntokauppaa ja vuokraustoimintaa jo 14-vuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä minulla on useita vuokra-asuntoja. Olisin kiinnostunut tästä työstä ja olen ollut usealla työmaalla työmaanhoitajana sekä markkinointipäällikkönä insinööritoimistossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.