Palkataan toimitilavälittäjä - Asuntopehtoori LKV

Palkataan toimitilavälittäjä

Vuokra- ja kiinteistönvälityksen uusi toimija, viiden tähden asiakaspalvelustaan tunnettu Asuntopehtoori LKV on laajentunut nopeasti Tampereelta Jyväskylään ja nyt myös pääkaupunkiseudulle.

Tänä vuonna vuokraamme 400 asuntoa, myymme 200 asuntoa ja Huolenpitopalvelumme piirissä on 300 asuntoa. Ensi vuonna luvut ovat isommat.

Yhä useampi asiakkaamme toivoo apua liiketilojen, varastojen ja autopaikkojen myynnissä ja vuokrauksessa. Haluamme vastata tähän kysyntään ja sen vuoksi etsimmekin nyt

Toimitilavälittäjää

pitämään huolen, että jatkossakin asiakkaamme saavat viiden tähden palvelua. Työhösi kuuluu huolehtia sijoittaja-asiakkaistamme varmistamalla, että heidän kohteensa ovat hyvässä hoidossa.

Teet mitä lupaat, pidät kiinni aikatauluista ja olet joustava. Saat toimeksiantoja talon puolesta, mutta hankit niitä myös itse.

Tarjoamme modernit työkalut, joustavat työajat ja mahdollisuuden päästä kehittymään sekä välittäjänä että sijoittajana näköalapaikalla.

Tehtävän toimipaikka sijaitsee Tampereen Kalevassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa yrittäjä Miika Vuorensola, p. 040 777 2808 ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen miika@asuntopehtoori.fi

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 15 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi 

040 777 2808 

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.