Palkataan toimistopäällikkö ja vuokravälittäjä - Asuntopehtoori LKV

Palkataan toimistopäällikkö ja vuokravälittäjä

Vuokra- ja kiinteistönvälityksen uusi toimija, viiden tähden asiakaspalvelustaan tunnettu Asuntopehtoori LKV on laajentunut nopeasti Tampereelta Jyväskylään ja nyt myös pääkaupunkiseudulle.

Tänä vuonna vuokraamme 400 asuntoa, myymme 200 asuntoa ja Huolenpitopalvelumme piirissä on 300 asuntoa. Ensi vuonna luvut ovat isommat.

Kovan kasvun vuoksi etsimmekin nyt

Toimistopäällikköä

hoitamaan vuokravalvontaa, maksuliikennettä, sosiaalisen median päivityksiä, vuokralaisten yhteydenottoja, laskutusta ja yleisiä toimistotehtäviä. Toimit myös apuna välittäjillemme mm. sopimusten laatimisessa ja asiakirjatilauksissa. Tilanteen mukaan voit myös hoitaa toimeksiantoja.

Hakijalta toivomme itsenäistä, tarkkaa ja huolellista työotetta, sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Lisäpisteitä saat LKV/LVV-tutkinnosta sekä työkokemuksesta taloushallinnossa.

 

Lisäksi palkkaamme

Vuokravälittäjän

pitämään huolen, että jatkossakin asiakkaamme saavat viiden tähden palvelua. Työhösi kuuluu huolehtia asuntosijoittaja-asiakkaistamme varmistamalla, että heidän asuntonsa ovat aina vuokrattuina. Tarvittaessa voit hoitaa myös myyntitoimeksiantoja.

Pidät kiinni aikatauluista, sinulla on ihmistuntemusta ja olet joustava. Olet hankkinut jo jonkin verran kokemusta välittäjän työstä. Saat runsaasti toimeksiantoja talon puolesta, mutta hankit niitä myös itse.

Tarjoamme modernit työkalut, joustavat työajat ja mahdollisuuden päästä kehittymään asuntosijoittajana näköalapaikalla.

Molempien tehtävien toimipaikka sijaitsee Tampereen Kalevassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksyn aikana.

Tiedusteluihin vastaa yrittäjä Miika Vuorensola, p. 040 777 2808, ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen miika@asuntopehtoori.fi

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 15 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi 

040 777 2808 

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.