Asuntopehtoori laajentaa pääkaupunkiseudulle! - Asuntopehtoori LKV

Asuntopehtoori laajentaa pääkaupunkiseudulle!

Jos jotain meiltä on paljon kysytty niin tätä:

Koska tulette pääkaupunkiseudulle?

NYT!

Tarjoamme vuokravälitystä koko PK-seudulle 1.7.2020 alkaen. Heinäkuussa Suomi hiljentyy lomailemaan mutta me käärimme hihamme, sillä heinäkuu on vuokra-asuntomarkkinoiden kuuminta sesonkia ja me palvelemme.

Asuntopehtoori LKV on saanut erittäin positiivisen vastaanoton Tampereella ja Jyväskylässä. Asiakaspalautteemme Googlessa on vuosi vuoden jälkeen täydet 5 tähteä.

Nyt tarjoamme tätä samaa tehokasta, ammattitaitoista ja vuokranantajasta huoltapitävää konseptia PK-seudun vuokranantajille.

Prosessimme on hiottu huippuun, toimimme täysin sähköisin työkaluin ja seuraamme aikaamme. Tämän konseptin ansiosta voimme pitää hintamme todella kilpailukykyisenä:

  • Yksiöt 500 €
  • Kaksiot 600 €
  • Kolmiot 700 €

Vuokravälityksen lisäksi tarjoamme Huolenpitopalvelua, jossa hoidamme vuokra-asuntosi avaimet käteen. Valvomme vuokran maksamista, hoidamme yhteydenpidon vuokralaiseen ja pidämme asunnon aina vuokrattuna. Palvelun hinta on 35 €/kk.

Toimiston vastaava hoitaja on Antti Pekkala, DI, LVV. Antilla on 10 vuoden kokemus asuntosijoittamisesta. Tämän lisäksi hän on vastannut Asuntopehtoorin Huolenpitopalvelun kaikista 250 asunnosta.

 

Lisätietoja:

Antti Pekkala

0400280689

antti.pekkala@asuntopehtoori.fi

Miika Vuorensola

0407772808

miika@asuntopehtoori.fi

Jaa eteenpäin:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Miika Vuorensola

Yrittäjä, DI, LKV, LVV

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Miika on toiminut vuokranantajana yli 15 vuotta ja tehnyt useampia satoja vuokrasopimuksia. Hänelle tärkeitä arvoja ovat hyvä vuokranantajuus sekä reilu peli puolin ja toisin.

miika@asuntopehtoori.fi 

040 777 2808 

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *