Rekry: some- ja markkinointiassistentti - Asuntopehtoori LKV

Rekry: some- ja markkinointiassistentti

Paikka on täytetty!

 

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, asuntomyyntiä, vuokra-asuntojen huolenpitopalvelua sekä isännöintiä. Olemme nuorekas, ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme viidessä eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen!

 

Etsimme nyt some- ja markkinointiassistenttia!

 

Työskentelypisteesi sijaitsee Tampereella. Työskentelet toimistoltamme käsin ja tarvittaessa myös etänä. Teet tiivistä yhteistyötä välittäjien, vuokraussihteerien ja isännöinnin kanssa.

 

Työtehtäväsi pitävät sisällään mm:

  • Yrityksen sosiaalisen median kanavien ylläpitämisen ja kehittämisen.
  • Uutiskirjeiden suunnittelun ja toteuttamisen.
  • Google Ads-, Analytics- ja My Business -tilien ylläpitämisen ja kehittämisen.
  • Digitaalisen markkinointimateriaalin suunnittelun ja toteuttamisen.
  • Yrityksen blogin ylläpitämisen ja kehittämisen.
  • Aktiivisen yhteydenpidon asiakkaisiin eri sosiaalisen median kanavissa.
  • Muun yrityksen kirjallisen markkinointimateriaalin luomisen ja päivittämisen.
  • Valokuvaus ja graafinen suunnittelu.

 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja vaikuttamaan! Etsimällämme henkilöllä on organisointikykyä ja taitoa ohjata omaa työtään. Työskentelet järjestelmällisesti työn vaatimalla tarkkuudella. Erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytys työstä suoriutumiseksi.

 

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöä onnistuneesta sisällöntuotannosta ja valokuvauksesta. Työtehtävää tukeva koulutus katsotaan suureksi eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne ja aito kiinnostus sosiaalista mediaa kohtaan.

 

Hakuaika on päättynyt. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Jaa eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Katri Virtanen

Katri työskentelee Asuntopehtoorin Tampereen toimipisteellä HR:n ja vuokravälityksen parissa. Toista vuosikymmentä myynnin erilaisissa työtehtävissä toiminut Katri nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja arvostaa rehellistä ja tarkkaa otetta asiassa kuin asiassa.

katri.virtanen@asuntopehtoori.fi

045 343 7120

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Kauttamme löydät asuntoja, jotka eivät ole aktiivisessa myynnissä. Lähetä sähköpostiosoitteesi ja ilmoitamme uutiskirjeellä potentiaalisista kohteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.